Nieuws

BC Bergen Open dubbel- en mixedtoernooi 2023

Op de toernooipagina is inmiddels de nieuwste informatie te vinden over de 2023 editie van het BC Bergen Open. Inschrijven kun je via de toernooipagina doen. Het toernooi is, zoals altijd, toegankelijk voor  zowel recreanten als gevorderden. Check de info en schrijf je in.

Algemene Ledenvergadering seizoen 2022-2023

Op maandag 10 oktober om 19.30 uur (en niet zoals eerder aangekondigd 3 oktober!) vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in sporthal De Beeck. Omdat het de eerste keer is in onze nieuwe hal, weten we nog niet precies waar we gaan zitten, maar daar komen we wel uit.

Behalve de gebruikelijke agendapunten, komt aan de orde dat Marije Wiebenga aangegeven heeft het bestuur te willen verlaten. Wij zoeken daarom een nieuw bestuurslid. Eventuele belangstellenden kunnen zich tot één uur voor aanvang van de vergadering bij het bestuur melden.

Ook aan de orde zal komen een voorstel tot verhoging van de contributie voor het volgende seizoen 2023-2024. Voor het huidige seizoen zal de contributie gelijk blijven aan die van het vorige seizoen.

Snerttoernooi 2022

Op zaterdag 10 december 2022 vindt weer het traditionele snerttoernooi plaats. Lekker ontspannen een mix-toernooitje spelen en genieten van de (bijna) wereldberoemde huisgemaakte BC Bergen snert.

Hou voor meer informatie en inschrijving de Toernooipagina van onze website in de gaten.

Start badminton seizoen 2022-2023!

Na twee lastige seizoenen door corona, gaan we er vanuit dat we het nu voor ons liggende seizoen gewoon zonder gedoe kunnen spelen. En dat in de splinternieuwe sporthal De Beeck. Voor degenen die de zomer hebben gebruikt om echt helemaal tot rust te komen wil ik zeggen: ‘kom vanaf maandag 5 september weer lekker spelen’.

Lees verder