Nieuws

Benefiettoernooi 2024

Het jaarlijkse benefiettoernooi 2024 staat weer in de planning. Op zaterdag 1 juni 2024 spelen we weer een gezellig toernooi, met als belangrijkste insteek: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Kijk op onze toernooipagina voor alle informatie en inschrijving.

BC Bergen Open dubbel- en mixedtoernooi 2024

Op de toernooipagina is inmiddels de nieuwste informatie te vinden over de 2024 editie van het BC Bergen Open. Inschrijven kun je te zijner tijd via de toernooipagina doen. Het toernooi is, zoals altijd, toegankelijk voor  zowel recreanten als gevorderden. Houd de info op de toernooipagina in de gaten en schrijf je in zo gauw de inschrijving geopend is

Algemene Ledenvergadering seizoen 2023-2024

Op maandag 2 oktober om 19.30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in sporthal De Beeck.

Behalve de gebruikelijke agendapunten, komt ook op de agenda dat de gemeente de huur van de zaal fors heeft verhoogd. Daarom zal er opnieuw een voorstel tot verhoging van de contributie voor het volgende seizoen aan de orde komen.

Snerttoernooi 2023

Op zondag 17 december 2022 vindt weer het traditionele snerttoernooi plaats. Lekker ontspannen een mix-toernooitje spelen en genieten van de (bijna) wereldberoemde huisgemaakte BC Bergen snert.

Hou voor meer informatie en inschrijving de Toernooipagina van onze website in de gaten.

Start badminton seizoen 2023-2024!

We zijn toe aan ons tweede seizoen in de nieuwe sporthal De Beeck. Tot degenen die de zomer hebben gebruikt om echt helemaal tot rust te komen en tot degenen die waar dan ook hebben doorgespeeld, wil ik zeggen: ‘kom vanaf maandag 4 september weer lekker in De Beeck spelen’.

Lees verder