Toernooien

Toernooien

BC Bergen organiseert ieder jaar een aantal toernooien:

  • In december staat het inmiddels in de wijde omgeving beroemde Snerttoernooi op het programma. Een kleinschalig toernooi, met volop ruimte om na en tussen de partijen door te genieten van één of meer koppen huisgemaakte snert. Voor 2023 stond het toernooi gepland op zondag 17 december.
  • Ergens gedurende het seizoen wordt het onderlinge toernooi tussen onze vereniging en BC Alkmaar: het van A naar B toernooi, gehouden. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor leden van BC Alkmaar en BC Bergen
  • In maart houden we het BC Bergen open Mixed- en Dubbel toernooi: veel wedstrijden en slopende partijen, maar bovenal een super gezellige dag, die wordt afgesloten met een overheerlijke maaltijd. Dit seizoen vindt het toernooi plaats op zaterdag 23 maart 2024.
  • In juni is er het jaarlijkse Benefiettoernooi. Dan draait het er vooral om heel veel geld in te zamelen voor een goed doel. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop, winnen is van ondergeschikt belang. Zaterdag 1 juni 2024 is in de agenda gereserveerd voor dit toernooi.

Kijk op de verschillende toernooipagina's of klik op de linkjes op deze pagina voor meer informatie en inschrijving.