Snerttoernooi

---HET TOERNOOI IS HELEMAAL VOL. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN !!!!!---

Het altijd gezellige BC Bergen Snert mix toernooi vindt plaats op zondag 17 december 2023. We starten rond 14.30 uur en zijn tegen 21.00 uur klaar. De speeltijden kunnen nog iets gaan afwijken, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is een klein toernooi dat vooral draait om de gezelligheid en de soep.

Tussendoor en na afloop van het toernooitje is er tijd om van de heerlijke, huisgemaakte snert van onze enige echte (bijna) wereldberoemde snertkok Bert te genieten.
Mocht je nou echt, echt geen snert lusten en wil je toch blijven eten, dan serveren we voor een beperkt aantal mensen een alternatief, namelijk een vega-pompoensoep, gemaakt door onze eigen Pumkin-Eve. Geef even in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier aan als je dat wilt.
In dat veld kun je ook aangeven als je iemand die niet heeft meegespeeld, mee wilt nemen om snert te eten.

We spelen het toernooi NIET in onze eigen hal, maar in de Badmintonhal van 't Vennewater, Het Zevenhuizen 46, Heiloo.

Je kunt je samen met een partner inschrijven, dat mag een mixed zijn, maar je kunt je ook als  heren- of damesdubbel inschrijven. We spelen een recreantenpoule en een gevorderdenpoule (tot max. 5e divisie). Heb je geen partner, schrijf je dan alleen in. We kunnen niks beloven, maar wij zullen dan proberen om een geschikte partner voor je te vinden.

De kosten bedragen € 17,50 per persoon, inclusief onbeperkt snert eten! Graag contant afrekenen in de zaal.

Hou deze pagina in de gaten voor eventuele extra informatie. Heb je nog vragen? Stuur een mail aan toernooi@bcbegen.nl

Graag tot 17 december!!