Benefiettoernooi

 

Benefiettoernooi 2024.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! Vanaf nu nog verzonden inschrijfformulieren worden niet meer behandeld!

Het jaarlijkse dubbel en mixed benefiettoernooi voor recreanten en gevorderden wordt gehouden op zaterdag 1 juni 2024 in Sporthal De Hoornse Vaart in Alkmaar, met na afloop weer een overheerlijk Indonesisch buffet. Daarvoor (en voor een gezellig drankje), hebben we dan de kantine van DAW tot onze beschikking, pal tegen de sporthal aan gelegen.

Het gaat bij dit toernooi niet zozeer om het winnen, maar vooral om het plezier en het zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Alle opbrengsten van het toernooi gaan namelijk naar een goed doel.

We spelen dubbel en mixed, in 3 poules van verschillende sterkte:
- de A-poule is voor vergevorderde spelers (tot het niveau van maximaal 5e divisie).
- de B-poule is voor gevorderde spelers.
- de C-poule is voor spelers die nog niet zo lang spelen, of die bijvoorbeeld uit ervaring weten dat de B-poule toch iets te hoog gegrepen is (afhankelijk van de animo spelen we aparte dubbel- en mixedpoules, of in een gemengde poule)  .

Uiteraard is er weer een tombola met hele mooie prijzen en is ook Quoc de hele dag in de sporthal aanwezig met zijn mobiele shop  om je te voorzien van alle badmintonspulletjes die je maar nodig hebt, of om je racket te laten bespannen.

Wij gaan deze editie geld inzamelen voor de Stichting Kinderen van de Voedselbank. Deze stichting verstrekt bijvoorbeeld kledingpakketten en verjaardagpakketten aan kinderen waarvan de ouder(s) aangewezen is/zijn op de voedselbank. De stichting tracht te voorkomen dat de kinderen in een sociaal isolement terechtkomen, doordat ook zij eens leuke kleren en nieuwe schoenen hebben, of een verjaardagspartijtje kunnen geven. Meer info over de stichting op www.kinderenvandevoedselbank.nl

Inschrijven kan via onderstaand formulier. De kosten bedragen € 15 voor het spelen en € 15 voor deelname aan het buffet.

Je kunt het bedrag voor deelname en buffet overmaken op NL60 INGB 0003 9620 69 t.n.v. Badmintonclub Bergen. Vermeld bij de betaling even "Benefiet 2024" en je naam. Als je ook direct voor je partners betaalt, vermeld dan ook hun namen. Na 26 mei 2024 kun je alleen nog (contant!) in de hal betalen.

De wedstrijden beginnen om 10 uur en duren tot ongeveer 17 uur. Deelnemers worden kort voor het toernooi  over de exacte tijden geïnformeerd.

Heb je vragen over het benefiettoernooi, of denk je een goed doel te weten voor een volgende editie? Neem contact op met de toernooicommissie:
Eef van Zutphen
e-mail: toernooi@bcbergen.nl

 

 

 

Inschrijving Benefiettoernooi 2024 INSCHRIJVING GESLOTEN!

Voornaam + achternaam
naam vereniging waar je speelt en/of lid van bent
dit adres wordt gebruikt als contactadres voor alle ingeschreven personen op dit formulier
kies in welke categorie je wilt spelen
Voornaam + achternaam
Voornaam + achternaam
vul hier het aantal personen in dat alleen wil komen eten (en dus niet aan het toernooi deelneemt)