Algemene Ledenvergadering seizoen 2022-2023

Op maandag 10 oktober om 19.30 uur (en niet zoals eerder aangekondigd 3 oktober!) vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in sporthal De Beeck. Omdat het de eerste keer is in onze nieuwe hal, weten we nog niet precies waar we gaan zitten, maar daar komen we wel uit.

Behalve de gebruikelijke agendapunten, komt aan de orde dat Marije Wiebenga aangegeven heeft het bestuur te willen verlaten. Wij zoeken daarom een nieuw bestuurslid. Eventuele belangstellenden kunnen zich tot één uur voor aanvang van de vergadering bij het bestuur melden.

Ook aan de orde zal komen een voorstel tot verhoging van de contributie voor het volgende seizoen 2023-2024. Voor het huidige seizoen zal de contributie gelijk blijven aan die van het vorige seizoen.

Geplaatst in Geen categorie.