Beweging, gezelligheid, ontspanning en uitdaging, maar ook bloed, zweet en tranen vind je in Bergen bij Badminton Club Bergen. Elke maandagavond kun je je hier naar hartelust uitleven op het veld.

We beschikken over 12 badmintonvelden, waardoor je altijd wel een plekje kunt bemachtigen in een dubbel of een mix en aan de slag kunt! Een ronde overslaan is niet nodig, tenzij je natuurlijk even moet bijkomen van je laatse fanatieke wedstrijd, of misschien wil je wel even zien hoe een andere partij verloopt.

En ben je niet snel stuk te krijgen, dan is er altijd nog wel een kandidaat te vinden die de uitdaging aan wil gaan om te singelen, zodat jullie nog even alle hoeken van de baan kunnen zien.
Er wordt gespeeld op diverse niveaus, waardoor een leuke, spannende uitdagende wedstrijd altijd mogelijk is. De eerste maandag van de maand is het racketavond en wordt er willekeurig ingedeeld.

Na elke speelavond is er de gelegenheid om even bij te komen en gezellig na te praten bij Ricardo in het sportcafé van de Europahal. Tevens worden hier geregeld hapjes geserveerd door de leden zelf, die de avond extra compleet maken.