Snert mixtoernooi

---De 2022-editie van het toernooi is inmiddels achter de rug. In 2023 organiseren we een nieuwe editie!!---

 

Het altijd gezellige BC Bergen Snert mix toernooi vindt plaats op zaterdag 10 december 2022. We beginnen om 12:00 uur en zijn rond 18.30 uur klaar. De speeltijden kunnen nog iets gaan afwijken, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is een klein toernooi dat vooral draait om de gezelligheid en de soep.

Na afloop van het toernooitje is er tijd om van de heerlijke, huisgemaakte snert van onze enige echte (bijna) wereldberoemde snertkok Bert te genieten.
Mocht je nou echt, echt geen snert lusten en wil je toch blijven eten, dan kunnen we voor een beperkt aantal mensen een vega pompoensoep van onze eigen "Pumpkin-Eve" serveren. Geef even in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier aan als je dat wilt.
In dat veld kun je ook aangeven als je iemand die niet heeft meegespeeld, mee wilt nemen om snert te eten.

We spelen het toernooi dit jaar NIET in onze eigen hal, maar in de Badmintonhal van 't Vennewater, Het Zevenhuizen 46, Heiloo.

Je kunt je samen met een partner inschrijven, maar ook alleen. We kunnen niks beloven, maar wij zullen dan proberen om een geschikte partner voor je te vinden. De kosten bedragen € 15 per persoon, inclusief onbeperkt snert eten! Je betaalt -contant- bij binnenkomst in de hal

Inschrijven kan via onderstaand formulier. De inschrijving sluit uiterlijk op 6 december, of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wees er dus snel bij, want vol = echt vol!!

Hou deze pagina, of je mailbox in de gaten voor eventuele last-minute wijzigingen. Graag tot 10 december!!

Inschrijfformulier Snerttoernooi ---INSCHRIJVING GESLOTEN---

Voornaam + achternaam
A Poule is voor gevorderden en B Poule voor recreanten
Voornaam + achternaam van je mix-partner