Nieuws

Start badminton seizoen 2018-2019!

De zomer is weer voorbij gevlogen. De herfst staat voor de deur en zodoende kunnen we weer naar binnen om te badmintonnen. Voor degene die de zomer hebben gebruikt om echt helemaal tot rust te komen wil ik zeggen: ‘kom vanaf maandag 3 september weer lekker spelen’.

Lees verder

10 jarige jubileumeditie van Oma’s grote Benefiet toernooi

Mede badmintonliefhebbers,

Graag nodigen wij iedereen uit om op zaterdag 2 juni 2018 de 10 jarige jubileumeditie van Oma’s grote Benefiet toernooi te spelen. Het toernooi dat een wezenlijk verschil maakt. Al 10 jaar spelen en eten we voor de weeskinderen van het weeshuis Yayasan Annur in Indonesië. Vele tientallen miljoenen Indonesische Roepia’s zijn er al – veelal in levenden lijve – door Opa en Oma afgeleverd de afgelopen negen jaar. Omgerekend naar de Nederlandse valuta, waarin wij die gelden met ons allen bij elkaar hebben geharkt, voor meer dan € 20.000,- Ter vergelijking, het gemiddelde inkomen in Indonesië ligt rond de € 150,- per maand. Met dit benefiet toernooi maken we dus wel degelijk een verschil.

Voor deze speciale editie hebben we vele extra’s in petto om het toernooi meer glans te geven dan ooit tevoren, en dientengevolge ook Yayasan Annur van nieuwe impulsen te kunnen voorzien. Dus ook voor degenen die niet kunnen of willen badmintonnen, maar die wel van lekker eten houden en van gezelligheid, is er genoeg te doen gedurende de hele dag. Bedenk daarbij ook dat het hier gaat om liefdadigheid! Neem dus voldoende (klein)geld mee om ook naast de badmintonbaan competitief bezig te zijn.

Lees verder

Nieuw website

Met veel trots presenteren wij u onze nieuwe website!