Jubileum september 2020

BC Bergen 50 jaar! 

Onze badmintonclub is opgericht op 1 april 1970 (echt waar). Dat betekent dat we dit jaar 50 jaar bestaan. Dat willen we met al onze leden en oud-leden vieren op zaterdag 12 september 2020. Hier lees je wat we gaan doen en hoe je erbij kunt zijn. 

Wat gaan we doen: 

Vanaf 14.00 is de sporthal open en ben je welkom voor een kopje koffie/thee en een klein gebakje. Om 15.00 uur start voor de huidige leden van BC Bergen een onderhoudende trainingsclinic. Deze clinic is voor spelers van alle niveau’s en leeftijden en wordt gegeven door twee voormalige topspelers. Vanaf ongeveer 16.00 uur zullen zij nog een demonstratiepartij spelen, misschien wel geholpen door een paar BC Bergen cracks.  

Wil je deelnemen aan de clinic, meld dat dan zo snel mogelijk even bij één van de bestuursleden of je trainer.  

Tijdens de clinic en de demonstratiepartij is publiek om aan te moedigen en te applaudisseren, van harte welkom. 

Zo rond een uur of 18.00 starten dan de festiviteiten voor leden èn oud-leden. We beginnen met een heerlijke, goed verzorgde barbecue en gaan dan naadloos over naar het vieren van een mooi feestje. We vragen voor het deelnemen aan de barbecue en het feest een bijdrage in de kosten van € 15.  Hoe de avond er precies uit gaat zien, weten we nog niet helemaal, maar gezellig wordt het zeker! 

Hoe ben je erbij: 

Wil je erbij zijn (en dat wil je natuurlijk), dan kun je je aanmelden door € 15 over te maken naar Badmintonclub Bergen, rekeningnummer NL 60 INGB 0003 962069. Zorg ervoor dat je bij de “omschrijving” even je voor- en achternaam vermeldt en ook even als je geen vlees eet, of andere dieetwensen hebt. 

Partners van leden en oud-leden zijn ook van harte welkom op de barbecue en het feest. Je kunt je partner aanmelden door ook voor hem/haar de bijdrage van € 15 te betalen. Hiervoor eet je partner mee met de barbecue. De kosten voor drankjes komen voor zijn of haar eigen rekening. 

Door het overmaken van de bijdrage sta je dan automatisch genoteerd voor de barbecue en het feest. Aanmelden op de dag zelf kan helaas niet. Meld je aan voor 4 september aanstaande. In verband met de voorbereidingen van de barbecue moeten we de inschrijving dan sluiten. 

Als er de komende tijd nog nieuwtjes te melden zijn over het jubileum, dan lees je dat hier. 

En ken je zelf nog oud-leden? Verwijs ze dan even door naar onze website. We willen ons feest uiteraard met zoveel mogelijk leden en oud-leden vieren. 

Tot 12 september 2020!