10 jarige jubileumeditie van Oma’s grote Benefiet toernooi

Mede badmintonliefhebbers,

Graag nodigen wij iedereen uit om op zaterdag 2 juni 2018 de 10 jarige jubileumeditie van Oma’s grote Benefiet toernooi te spelen. Het toernooi dat een wezenlijk verschil maakt. Al 10 jaar spelen en eten we voor de weeskinderen van het weeshuis Yayasan Annur in Indonesië. Vele tientallen miljoenen Indonesische Roepia’s zijn er al – veelal in levenden lijve – door Opa en Oma afgeleverd de afgelopen negen jaar. Omgerekend naar de Nederlandse valuta, waarin wij die gelden met ons allen bij elkaar hebben geharkt, voor meer dan € 20.000,- Ter vergelijking, het gemiddelde inkomen in Indonesië ligt rond de € 150,- per maand. Met dit benefiet toernooi maken we dus wel degelijk een verschil.

Voor deze speciale editie hebben we vele extra’s in petto om het toernooi meer glans te geven dan ooit tevoren, en dientengevolge ook Yayasan Annur van nieuwe impulsen te kunnen voorzien. Dus ook voor degenen die niet kunnen of willen badmintonnen, maar die wel van lekker eten houden en van gezelligheid, is er genoeg te doen gedurende de hele dag. Bedenk daarbij ook dat het hier gaat om liefdadigheid! Neem dus voldoende (klein)geld mee om ook naast de badmintonbaan competitief bezig te zijn.

Informatie

Draag jij je nooddruftige, verweesde medemens in de buitenste krochten van Jakarta een warm hart toe,reserveer dan de gehele zaterdag. Houd rekening met een begintijd van ca. 9.30 uur, en een eindtijd van 18.00 uur voor het sportieve dagdeel, of een tijd van ergens tussen 21.00 en 24.00 uur in het geval je jezelf ook culinair te buiten wil gaan, en nog wat na wil kletsen over weeskinderen, sport, politiek of andere zaken des levens.

We zien jullie allen graag op zaterdag 2 juni.

We spelen in 2 poules 'A poule voor gevorderd en B poule voor de recreant.
Je kan je inschrijven voor zowel de mix als de dubbel.

We spelen op tijd en met plastic shuttles, indien beide partijen het willen mag er ook met veren gespeeld worden deze wordt niet door de organisatie voorzien.

Inschrijven kan tot zondag 27 mei.

Tevens een tombola met hele mooie prijzen.

Extra stimulans: Oma kookt diverse gerechten zelf, verder zijn er diverse spelers die aangeboden hebben om een gerecht zelf te maken en te schenken aan het weeshuis.

Kosten:
Toernooi 10 euro p.p.
15 euro p.p. voor het eten

Inschrijving

Inschrijven was mogelijk tot 27 mei. Hartelijk dank aan iedereen die zich ingeschreven heeft en tot zaterdag 2 juni!

Geplaatst in Evenementen.

Geef een reactie